Renkött av bästa kvalitet

Kött och förädlade produkter av renkött

Vi säljer köttlådor, styckdetaljer och förädlade produkter med renkött från vår familjs renhjord.

Köttlådorna och styckdetaljerna levereras frysta. Renkött är mycket magert, vilket gör att det har lång hållbarhet i frysen. Du kan såklart ersätta köttet i dina favoritrecept med renkött, men om du vill ha inspiration från Sápmi, så rekommenderar vi att du besöker Slow Food Sápmi. Följ oss gärna på Facebook eller Instagram, där delar vi med oss av vår vardag och ger lite tips.

Leverans

Vi finns i Jämtland: Offerdal, Östersund och Bräcke. Vår huvudsakliga slakt sker i mitten på oktober, och ca en vecka efter är köttlådorna klara för leverans. De köpare som inte kan hämta köttlådorna direkt, kan hämta dem frysta vid ett senare tillfälle.

Efter att du har lagt din beställning kontaktar vi dig för att bekräfta ditt köp och kommer överens om leverans. Brukar du handla på en REKO-ring? Du kan även köpa ditt renkött från oss via Reko-ringarna i Krokom och Östersund, och lite senare i vinter också i Bräcke.

Kontakta oss gärna om du önskar leverans till annan ort!


Vi berättar var ditt kött kommer ifrån

Vi vill att du som köpare av våra produkter ska känna att du äter riktigt bra kött, och vi vill också att våra kunder ska få möjlighet att lära sig med om renskötseln och vår vardag.

Rulla till toppen